Handling

LOGISTIEK MAATWERK

Op- en Overslag

Wij kunnen u een totaaloplossing aanbieden voor het complete proces. Hierbij kunt u denken aan ompakken, verpakken, voorraadbeheer, labelen en distributie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om pallets met zakgoed om te verpakken naar silo, bigbags of octabins. We werken met een klein en enthousiast team waardoor snel schakelen mogelijk is.

Logistiek

Indien gewenst kunnen we ook meedenken in transportmogelijkheden in samenwerking met onze betrouwbare transporteurs waarmee we al langere tijd ervaring hebben. Dit kunnen zowel bestemmingen in Nederland zijn als andere Europese landen. Wij kunnen u hierin volledig van dienst zijn door de planning en administratie op ons te nemen. Wij zorgen ervoor dat alle producten op het gewenste moment opgehaald en afgeleverd worden.

Altijd een passende oplossing

Wij beantwoorden uw vraagstuk graag met een passende oplossing. Persoonlijk contact en maatwerk zijn onze basisprincipes. Door nauwe samenwerking met huistransporteurs en eigen ompakfaciliteiten kunnen wij snel schakelen. Wij zijn duidelijk, realistisch en transparant.

Neem nu contact op

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of weten wat 2M Warehousing voor u kan betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacybeleid