Verhuur

GOED GEREEDSCHAP, HET HALVE WERK

Kwaliteit - 2M plastics

Schaffer 5058Z Wiellader

Deze wiellader kan op verschillende soorten terreinen worden ingezet. Oorspronkelijk het meeste toegepast in de grond-, weg- en waterbouw. Er kunnen in de hefarm verschillende voorzetstukken gehangen worden, zoals een dichte bak of een puinbak.  De wiellader heeft een knikbesturing, waardoor hij zeer wendbaar is. In combinatie met de geringe breedte kan de machine op veel plekken ingezet worden.

Kwaliteit - 2M plastics

Knikmasthoogwerker

Onze knikmasthoogwerker is zeer geschikt voor het werken op hoogte in smalle ruimtes of in smalle gangen. De hoogwerker is maar 1 mtr breed en zeer wendbaar. De mast gaat verticaal omhoog. De knikmast hoogwerker is uitgevoerd met jip zodat u boven een machine of stelling kunt werken. Deze knikmasthoogwerker is op hoogte verrijdbaar en is uitgevoerd met accu.

Kwaliteit - 2M plastics

Dieselaggregaat

Een dieselaggregaat is een generator die elektrische stroom opwekt door diesel te verbranden. Dieselaggregaten zijn hierdoor uitermate geschikt om te gebruiken op locaties waar geen of onvoldoende netstroom beschikbaar is, maar wel veel elektriciteit nodig is.

Neem nu contact op

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of weten wat 2M Warehousing voor u kan betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacybeleid